Verhoeven Training
Ruwenberg 15
5653 PS Eindhoven

info@verhoeventraining.nl

Kickboksen

Op zoek naar kickbokstraining in Eindhoven?

Wat is kickboksen?
Bij Verhoeven training is kickboksen recreatief, dat wil zeggen: we richten ons op sporters die niet aan wedstrijden willen deelnemen maar wel aan de kickbokstraining. Op mensen die hun conditie willen verbeteren en “lekker bezig willen zijn” met kickboksen. Sporters die op zoek zijn naar de een lekker pittige training, waarbij veel wordt gestoten, getrapt en knietjes worden gemaakt.  Ook erg geschikt voor bedrijven die graag een uitje of aan teambuilding willen doen.

Is kickboksen iets voor mij?
Kickboksen is iets voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Bij recreatief kickboksen kan je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning.
Er wordt niet hard geslagen/ getrapt en nooit op het hoofd. Wel leer je de technieken, reageren en verdedigen. Vanaf 12 jaar kun je al deelnemen.

Hoe ziet een les er uit?
De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Met tweetallen wordt techniek en conditie getraind met zeer veel variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training eindigt met een cooling-down. De buikspieren worden niet overgeslagen.
De kickbokstraining doe je in een korte of lange sportbroek , T-shirt en op sportschoenen. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenenen en scheenbeschermers, deze zijn voor een eerste les te leen. Bokshandschoenen zijn bij Verhoeventraining te koop.

Donderdagavond van 19.30 tot en met 20.30 op de Kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven. 

De kosten bedragen 82,50 euro per kwartaal. Het kickboksen kan ook worden gecombineerd met het boksen op de maandag- en woensdagavond.

Voor meer informatie stuur een mail naar info@verhoeventraining.nl

Kickboksen in Eindhoven: bel Jasper Verhoeven 06-42712307

 

 

“Verhoeven training te Eindhoven, gespecialiseerd in sport,
personal training, weerbaarheid en gevaarsbeheersing”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux